Facebook
Instagram
Новини
Банер - що це таке?
 
Друк банері Киї
Рекламні банери сьогодні є найпопулярнішим видом зовнішньої реклами.
Області їх застосування різноманітні: від фасадних полотен величезних розмірів до гасел, плакатів і стендів, які можна розміщувати і в приміщенні, і зовні. Зображення на банерній тканині зустрічаються на стінах будівель, над пішохідними вулицями і дорогами у вигляді перетяжок, всередині інтер'єрів під час проведення промо-акцій, виставок, презентацій, тренінгів і безлічі інших заходів.
?
Вибір матеріалу залежить від умов експлуатації та особливостей наносення зображення. Ми давно і успішно виготовляємо банери для зовнішньої реклами будь-яких розмірів. Наше сучасне високотехнологічне обладнання дозволяє виконати якісний друк на рулонному носії і отримати банер такої величини, який потрібно клієнту.
?
Особливості створення банерів: що необхідно знати?
При виготовленні рекламного банера ми використовуємо матеріал високої якості (вініл) і широкоформатний друк. Це дозволяє отримати не тільки практичну, довговічну, але і візуально красиву продукцію. Але крім знання матеріалів, слід знати і дотримуватися специфічних правил для зовнішньої і внутрішньої реклами, без яких ваша реклама не буде працювати. Якщо невеликі стенди і плакати, встановлені в приміщенні, можна розглядати скільки завгодно, вчитуючись в текст і милуючись красивою картинкою, то банер розміром, наприклад, 300х600 см, розтягнутий над вулицею, люди вивчають не більше 2-3 хвилин і то - на ходу.
?
Тому для створення ефективного банера є потреба у професійному дизайні. У маркетингу для рекламних полотен великих розмірів існує таке поняття, як «правило 3-х секунд». Це означає, що за 3 секунди банер зобов'язаний донести до свідомості потенційного покупця всю інформацію: який захід очікується, де і коли він відбудеться, а також це має бути привабливо і вигідно для покупців.
 
А замовити сучасну рекламу Ви можете тут
dali_win

Інтернет-маркетинг - DaliWin digital

viber